Beter vindbaar op Linkedin

guidomakorbetervindbaarJe hebt een profiel op Linkedin maar wordt niet gevonden door werkgevers, recruiters, personeelsfunctionarissen
Je ontvangt geen interessante vacatures via Linkedin en wordt niet benaderd door potentiële werkgevers. Je hebt het gevoel dat je onzichtbaar bent… Eigenlijk heb je ook niets met Linkedin, voelt het als opschepperij, gebakken lucht.

Guido Makor van Computaal,  is social media deskundige, gespecialiseerd in Linkedin. Hij geeft trainingen en workshops over Linkedin, aan werkzoekenden, werkgevers en zelfstandigen. Hij weet als geen ander hoe je je profiel zo kan aanpassen dat je wél gevonden wordt op Linkedin. Daarom benaderde ik hem of hij wat tips heeft voor werkzoekenden die wat zijdezachte aandacht en keiharde analyse kunnen gebruiken. Dat wilde hij.

Met Guido’s tips leer je binnen een kwartier hoe je jezelf wel vindbaar maakt op Linkedin.patrick zwiersDe LinkedIn workshop van Guido Makor wil ik graag aanbevelen, want ben door mijn verbeterde pagina door een werkgever gebeld.@patrickzwiers Patrick Zwiers

Via een korte film en/of via een handig e-boekje leer je snel & effectief
Ik interviewde Guido terwijl hij op zijn eigen Linkedin profiel liet zien hoe ook jij beter vindbaar kunt worden. Daarna vatte ik de tips samen in *een handig e-boekje. Voor de Linkedin-starters is het filmpje aan te raden. Er staat geen lastig jargon in en door de beelden en de uitleg kun je daarna direct aan de slag.

De ervaren Linkedin-gebruiker vindt snel die handige extra tip en hoeft niet een film van een kwartier te bekijken.

Je ontvangt beide geheel gratis
Van Guido mag ik je deze tips helemaal gratis aanbieden. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder je naam en e-mail adres in te vullen. Als bonus ontvang je daarna de nieuwsbrieven van mij en updates van Guido. Voor beiden kun je je altijd makkelijk afmelden.

Ja, ik wil graag beter vindbaar zijn op Linkedin, dus stuur me de tips!E-mail

Voornaam

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.“Een hMichel van der Maaseel nuttige serie tips om -ook als je al langer op LinkedIn actief bent- de puntjes weer eens op de i te zetten. LinkedIn is marktplaats voor je talenten waar je steeds aandacht aan moet geven. Met deze tips heb ik weer verse kennis en inzichten in huis!”
Michel van der Maas  Tekstarchitect & communicatiemens die u helpt uw verhaal te vertellen!

De vijf belangrijkste vragen in een sollicitatiegesprek
Zin in een volgende stap?