Ik sta sterker bij autoritaire types

quote jonge vrouwToen ik ontslagen werd en een bedrag meekreeg voor coaching wilde ik daar twee dingen mee doen.

Ten eerste wilde ik mijn cv versterken. Hanneke gaf praktische tips over mijn cv en het solliciteren. Ook uit haar e-learningpakket van de New Options Werkcirkel haalde ik veel kennis/tools.

Ten tweede wilde ik beter leren omgaan met autoritaire types. Ik werk in een mannenwereld en als jonge vrouw vind ik het soms lastig om mijn boodschap op de juiste manier over te brengen.

We hebben in gesprekken verkend hoe ik communiceer en hoe ik dit kan verbeteren. We hebben een paar casussen geoefend met een acteur, dat heeft mij veel inzicht gegeven. Hanneke en de acteur gaven me praktische tips hoe ik met lastige situaties kan om gaan.

Door het daadwerkelijk te oefenen lukt het me nu ook een stuk beter. Onlangs had ik weer een lastig moment. Deze keer lukte het me goed om mijn punt te maken, zonder het voor mezelf persoonlijk te maken.

Met Hanneke’s handvatten ga ik nu netwerken. Ik heb nu meer vaardigheden om weer werk te vinden.

Ik vond het fijn dat we goede gesprekspartners waren, ik voelde dat ze me begreep en me uitdaagde.

W.R.

Ik ga verder met projecten en vacatures die bij me passen
Veel positiever in mijn werk