Veel positiever in mijn werk

Toen ik bij Hanneke kwam had quote rood blad positiever werkik net een negatieve beoordeling gehad van mijn werkgever. Ik kreeg veel kritiek over me heen, ik zou op alle gebieden niet goed functioneren. De eisen op mijn werk lagen hoog. Met sommige collega’s voelde het als thuis, met anderen had ik een strikt professioneel contact. Ik overwoog om ander werk te zoeken, maar wist niet zo goed wat dan.

In de coaching hebben we gekeken wat mij gelukkig zou kunnen maken in werk. Ander werk was echt een optie. Daarnaast gaf Hanneke me adviezen hoe ik het op mijn huidige werk meer naar mijn zin kon hebben. Ook leerde ze me zenmeditatie.

Ik ben hierdoor veel positiever in mijn werk gaan zitten, heb een veel betere verhouding met collega’s en werkgevers. Ik kan nu meer van een afstand mijn werk en positie beoordelen. Als ik niet tevreden ben geef ik het eerder aan bij collega’s en werkgever. Ook mijn werkgever is positief: ik heb er nu zelfs uren bij gekregen.

Wat ik aantrekkelijk vond aan Hanneke’s coaching is dat we de rust en tijd namen. De meditaties hielpen ook goed en ik gebruik ze tijdens het werk en privĂ©. Ze zijn een bron van inspiratie.

A.J.

Lees meer referenties.

Ik sta sterker bij autoritaire types