Werkgeluk top 3 vragen & antwoorden

keuzesAls ik terugdenk aan alle vragen die ik heb gehad als werkgeluk-coach dan zijn er 3 vragen & antwoorden die steeds terugkomen. De top 3. Iedere keer lopen mensen lichter de deur uit als ze mijn antwoorden / suggesties hebben gehoord. Door met deze top 3 vragen & antwoorden aan de slag te gaan, ervaren mensen meer geluk op het werk én eerlijk gezegd ook thuis.

Nieuwsgierig naar de top 3 vragen & antwoorden? Meld je dan vandaag nog aan voor de werkgeluk-nieuwsbrief. Dat kost je minder dan een minuut! Dan krijg je de komende drie dagen de top 3 vragen & antwoorden in je mailbox. Die lees je ook weer in één minuut. Daarbij zit ook nog een mooie aanbieding!

Een minuut oefening

eenminuutstilteStel dat er vandaag een goede fee bij je zou komen en je zou vragen wat jij anders zou willen in je werk. Wat zou dan jou eerste wens zijn?

Neem één minuut door het filmpje hiernaast te starten. Enne: mail je je antwoorden naar me hannekedijkman@newoptions.nl? Of zet ze bij de reacties hieronder.

Wil jij dat je werkgelukwens in vervulling gaat? Daar kun je ook zelf wat aan bijdragen, bijvoorbeeld door:

Ps: dank aan Guido en Miriam

Guido Makor van de Linkedin Academy zou mijn concept blog tegenlezen. Maar ja, toen kreeg ik de goede tip van Miriam: het hoeft niet altijd zo doorwrocht te zijn hoor. Als je geen tijd hebt (bijvoorbeeld omdat je een weekend zin hebt om langs het strand te wandelen), dan hou je het toch gewoon kort). Dat advies volgde ik op. Dank dus Miriam, dank Guido.

Theater Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht, 1 juni 2016Guido Makor is 1 juni hoofdspreker bij de Linkedin training van 1 dag Doel: meer klanten en een hogere omzet. Woensdag 1 juni 2016 ademt LinkedIn: wat is een effectief profiel, hoe genereer je leads, en hoe word je zichtbaar?

 

 

Boeiend zo’n strand.strand schelpen

Werkgeluk met een vreselijke leidinggevende?
Waarom focussen eenvoudig is en meer werkgeluk geeft