2 maanden stilte: gist, brood, werkgeluk boek

brood1

Anderhalf jaar geleden was ik voor het eerst bij de Bakkerswerkplaats. Mijn boek kon toen wel wat gist gebruiken… Toen ik vorige week weer bij de Bakkerswerkplaats was, was ik aangenaam verrast. De kleine oven was vervangen door een veel grotere en meer mensen waren er, met zeker niet minder plezier, aan het werk.

Ondertussen heeft ook mijn boek een nieuwe vorm gekregen: het is nu drukklaar. Ik verwacht nog dit jaar de geur van de verse inkt te ruiken.

meer zin en rust in je werkHet boek is af!

Van januari tot en met juni las je hier iedere week een nieuwe blog. Dank voor alle aanmoedigingen, vragen en commentaar! Juli en augustus gebruikte ik om te genieten van vakantie én om het boek Een 10 voor werkgeluk in vier stappen af te ronden en de vormgeving te doen. Een geheel vernieuwd gratis inkijkexemplaar staat hier.

Nu begint mijn volgende etappe: het boek naar de lezer brengen! Daarvoor ben ik nu werkgevers en media aan het benaderen. Een reis waarbij ik ook weer mijn eigen kracht en kwetsbaarheden ga ontdekken.

Wat ik al ontdekte:

  • Werkgevers hebben echt de tijd nodig om te beslissen (en ik ben ongeduldig),
  • Geld blijft een issue, ondanks dat het boekje maar circa € 10 gaat kosten (“we hebben door bezuinigingen het kerstpakket van 2015 nog niet gehad”),
  • Meer organisaties dan verwacht zijn bezig met werkgeluk (“Bij ons werken ze nu aan een app daarvoor”).

Wil jij het boekje bestellen voor jezelf, je medewerkers of iemand anders? Klik hier. Heb je ideeën waar ik het boekje zou kunnen introduceren? Bel of mail me! 06 2277 0681, hannekedijkman@newoptions.nl.

gewoon2Werkgeluk weekend in oktober of november?

In het werkgeluk weekend werken we met de vier stappen naar werkgeluk. Een belangrijkste stap is om je kracht en kwetsbaarheid te ontdekken, want: wat jij gewoon vindt, maakt je bijzonder. Met zelfinzicht, plezier in leren, heldere doelen en nieuwe contacten ga je met meer energie en rust naar huis en naar je werk.
Een nieuw werkgeluk weekend komt er aan, 29 en 30 oktober of 26 en 27 november. Lees wat anderen er aan hadden.

Kennismaken met werkgeluk weekend ma 12 sept 20 uur?
Twijfel je of zo’n weekend iets voor je is? Kom maandagavond 12 september kennismaken. Opgeven via mail, of bel me: 06 2277 0681

Meer werkgeluk op Linkedin

De komende tijd zal ik vaker op Linkedin te vinden zijn. Wil je me er volgen? Nodig me uit voor een connectie op Linkedin.
Met hartelijke nazomergroet!

Hanneke Dijkman

Nog 10 nachtjes slapen
Werkgeluk achter de geraniums? (deel 2)