Blended Learning pakket

Het New Options blended learning pakket

Leer werk te vinden dat je gelukkig maakt

Het e-learning pakket biedt alle informatie en oefeningen om te leren werk te vinden dat je gelukkig maakt. Met vier gesprekken daarbij:

 • Krijg je persoonlijk advies, gericht op jouw specifieke situatie
 • Krijg je coaching om beter om te gaan met jouw specifieke kracht en kwetsbaarheid
 • Maak je gebruik van mijn enorme creativiteit om nieuwe opties te ontdekken
 • Krijg je feedback op vacatures, sollicitatiebrieven, cv en Linkedin-profiel
 • Kun je ook contact hebben met andere professionals en managers op zoek naar werk
 • Leer je genieten van het proces van werk zoeken.

Blended: Intake, vier gesprekken, sollicitatiescan, forum, online bijeenkomsten en evaluatie

Het New Options Blended Learning pakket biedt een mooie mix:

 • Gratis en vrijblijvend intake gesprek. We inventariseren je situatie, onderzoeken wat je wilt leren en je ontvangt advies welk pakket het beste bij jou situatie past
 • Het complete e-learning pakket
 • Vier individuele gesprekken, ofwel in Rotterdam, of online
 • Bovenop de gesprekken een scan per e-mail van je cv en sollicitatiebrief, gericht op een specifieke vacature
 • Een besloten forum voor uitwisselen ervaringen en samen leren.
 • Onbeperkt deelname aan wekelijks online bijeenkomsten.
 • Na afloop evaluatiegesprek met een feestelijke afsluiting.

Waarom blended learning?

Onderzoek wijst uit dat meerdere manieren van leren naast elkaar (‘blended learning’ genoemd) het meeste effect scoort. Door individueel oefeningen te doen in de e-learning omgeving te combineren met ‘social learning’door met anderen te sparren op het forum en tijdens de online bijeenkomsten én  te combineren met één-op-één leren met een coach,  leer je snel wat je wilt leren.

Werk zoeken zie ik als een leerproces. Met dit New Options Blended Learning pakket leer je alles wat nodig is om werk te kunnen vinden.

Hoe werkt het?

Gesprekken zijn steeds 45 minuten. Het is (behalve tijdens van te voren vermelde vakanties) altijd mogelijk om binnen twee werkweken een afspraak te plannen. Van te voren mail je me wat je wilt bespreken, zodat ik me kan voorbereiden. In de sessies zelf komen we tot concrete actiepunten waar je praktisch mee aan de slag kunt.

Een online bijeenkomst kun je altijd aanvragen. De bijeenkomsten vinden één keer per week plaats. Dag, tijd en onderwerp in overleg met de aanvrager. Alle klanten van New Options kunnen meedoen aan iedere online bijeenkomst.

Het e-learning pakket en het forum zijn 24×7 toegankelijk.

hanneke_qualityInvestering € 695 met niet-goed-geld-terug garantie

Je investering in dit complete New Options Blended Learning pakket is € 695,= inclusief BTW.
Je plek is gegarandeerd na je betaling. Na betaling ontvang je binnen een werkdag de codes om te starten.

Daarbij geldt uiteraard de wettelijke bedenktijd van zeven dagen: heb je geen gebruik gemaakt van het pakket en bedenk je je, dan stort ik de betaling terug. Ga je met het Blended learning pakket aan de slag en ben je niet tevreden? Omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit ervan, bied ik een Niet goed geld terug-garantie, zie de voorwaarden. Annuleren van een afspraak kan tot 21 kalenderdagen voor de geplande datum, wijzigen valt ook onder annuleren. Het pakket is een heel jaar voor je beschikbaar.

Ik meld me aan voor de gratis intake

E-mail

Voornaam

Wat gebeurt er als je op Verstuur klikt?

Je ontvangt een email om te bevestigen dat jij (en niet een computer) deze aanvraag hebt gedaan. Daarna ontvang je een email om een afspraak te plannen, in Rotterdam of via skype. De intake is gratis en vrijblijvend.

Als bonus ontvang je de nieuwsbrief van New Options for Professionals. Hiervoor kun je je altijd weer uitschrijven. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.

Twijfel je nog?

 

 

 

 

 

 

zoekwoorden:
outplacement, outplacementbureau, outplacement bureau, outplacement coach, loopbaancoach, loopbaanadvies, loopbaanadviseur, carriere coach, carrière coach, carrière, hoger opgeleiden, netwerkgesprek, netwerktraining, cursus netwerken, sollicitatiebrief, sollicitatiegesprek, zenmeditatie, zen coach, zenleraar, meditatie, outplacement Rotterdam, outplacement Dordrecht, outplacement Den Haag, outplacement Gouda, outplacement Breda, curriculum vitae, elevator pitch, assessement