Doe het zelf pakket

Dit pakket is veranderd in Solliciteren: Het e-learning pakket

Met New Options Doe het zelf pakket leer je hoe je als professional of manager werk kunt vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt:

  1. Je leert meer zelfinzicht en ontdek je welk werk je gelukkig maakt
  2. Je leert aantrekkelijke vacatures vinden en gericht en succesvol solliciteren
  3. Je leert netwerken voor het verkennen van zoekrichtingen en het vinden van vacatures
  4. Je leert hoe je meer geluk ervaart tijdens het proces van werk zoeken

Het Doe het zelf pakket is een individueel e-learning pakket. Door middel van korte en langere opdrachten werk je zelfstandig aan de vier leerdoelen. Je kunt het Doe het zelf pakket gebruiken als cursus en/of als toolkit. Als cursus ga je stap voor stap. Als toolkit kies je welke informatie, welke oefening je nu nodig hebt.

Zelfstandig leren, met mogelijkheid voor ondersteuning

Het Doe het zelf pakket doe je zelfstandig. Je bijdrages zijn alleen voor jou zichtbaar en voor de coach. Zie ook ons privacy reglement. Op het moment dat je een coach nodig hebt, kun je overstappen naar een ander pakket. Je Doe het zelf pakket is een jaar lang voor je beschikbaar.

Analyse, Aandacht en Avontuur

Het Doe het zelf pakket biedt de AAA-aanpak:

  • Je krijgt opdrachten om jezelf en de arbeidsmarkt te Analyseren. Je kunt gestructureerd stap voor stap werken aan jouw werkgeluk
  • Er is ruimte voor Aandacht voor jou en de opdrachten zijn gericht op het ontwikkelen van je vermogen tot concentratie/Aandacht. Zie ook de pagina over zen
  • Ten slotte is er Avontuur: de opdrachten zijn vooral ook inspirerend en nodigen je uit om buiten je comfortzone te stappen.

Extra’s

Extra zit in het Doe het zelf pakket:

  • Een 360º feedback instrument: nodig (oud-)collega’s, vrienden, (oud-)leidinggevenden, klanten en opdrachtgevers uit om feedback te geven
  • Na drie maanden van het Doe het zelf pakket hebben we een gesprek (online of in Rotterdam) om te kijken wat je geleerd hebt wat je wilde leren en wat de resultaten voor jou zijn.

hanneke_qualityInvestering € 149 met niet-goed-geld-terug garantie

Dit complete Doe het zelf pakket is beschikbaar voor € 149,= inclusief BTW. Je plek is gegarandeerd na je betaling Na betaling ontvang je binnen een werkdag de codes om te starten. Daarbij geldt uiteraard de wettelijke bedenktijd van zeven dagen: heb je geen gebruik gemaakt van het Doe het zelf pakket en bedenk je je, dan stort ik de betaling terug.

Ga je met het Doe het zelf pakket aan de slag en ben je niet tevreden? Omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit ervan, bied ik een Niet goed geld terug-garantie, zie de voorwaarden.

Twijfel je nog?

Ik schrijf me in voor het New Options Doe het zelf pakket

Ja, ik schrijf me in
Voornaam

E-mailadres

Telefoon

Wat gebeurt er als je op Verstuur klikt?

Je ontvangt een email met het verzoek om het bedrag te betalen. Na betaling ontvang je binnen een werkdag de codes waarmee je kunt beginnen. Als bonus ontvang je de nieuwsbrief van New Options for Professionals. Hiervoor kun je je altijd weer uitschrijven. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.

 

 

 

 

 

 

zoekwoorden:
outplacement, outplacementbureau, outplacement bureau, outplacement coach, loopbaancoach, loopbaanadvies, loopbaanadviseur, carriere coach, carrière coach, carrière, hoger opgeleiden, netwerkgesprek, netwerktraining, cursus netwerken, sollicitatiebrief, sollicitatiegesprek, zenmeditatie, zen coach, zenleraar, meditatie, outplacement Rotterdam, outplacement Dordrecht, outplacement Den Haag, outplacement Gouda, outplacement Breda, curriculum vitae, elevator pitch, assessement