Eén-op-één coaching

Wil jij meer meer denk groot begin kleinwerkgeluk in je huidige werk?

Je zou eigenlijk wel willen dat:

 • Je contacten met collega’s, manager en/of klanten beter lopen
 • Je meer tijd en aandacht kon besteden aan de inhoud van je werk
 • Je je meer kunt ontwikkelen in je werk
 • Je meer geniet van successen en om kunt gaan met mislukkingen
 • Je soepeler inspeelt op de sfeer en de veranderingen op je werk
 • Je binnen je baan meer kan werken aan je eigen doelen
 • Kortom: dat je meer kunt van genieten van je werk.

Voor jou heeft New Options twee manieren om je werkgeluk te vergroten: een individueel traject (lees hieronder verder) en het werkgeluk weekend.

Meer werkgeluk in zes gesprekken

Na de gratis intakegesprek en het akkoord van jou (en/of jouw werkgever) hebben we vijf één op één gesprekken van 45 minuten, ofwel in Rotterdam, ofwel via skype. In het laatste gesprek evalueren we en sluiten we feestelijk af.

Speelse oefeningen die tijd opleveren

In de gesprekken kijken we naar jouw specifieke situatie, wat je als belemmeringen ziet en welke vrijheid er is. Ik geef je oefeningen mee die je tijd en energie opleveren. De oefeningen zijn gebaseerd op de vier stappen naar werkgeluk. Zie de films op www.een10voorwerkgeluk.nl Voor meer verdieping is het pakket inclusief de e-learning omgeving van New Options.

Wat is je investering voor meer werkgeluk?

Je investering in de één-één coaching bedraagt € 695 inclusief BTW. Vaak vergoedt de werkgever deze investering.

Wat zeggen mensen over de coaching van Hanneke?

“Vanuit een gevoel van onbehagen zag ik Hanneke’s aanbod op Linkedin rond werkgeluk. De omschrijving sloot aan bij mijn (gevoelsmatige) behoefte. Ik had het niet echt meer naar mijn zin op mijn werk. Ik kreeg klussen die ik niet echt interessant vond. Ik had steeds meer moeite de energie te vinden om er vol tegen aan te gaan. De crisis hielp natuurlijk ook niet mee. Lees verder hoe dit veranderde: “Het werk werd steeds boeiender. Toen het zomer werd had ik bijna geen zin in de vakantie!”

Michiel van Keulen, beleidscoördinator investeringen bij Stadsontwikkeling, Gemeente Rotterdam

“Toen ik bij Hanneke kwam had ik net een negatieve beoordeling gehad van mijn werkgever. Ik kreeg veel kritiek over me heen, ik zou op alle gebieden niet goed functioneren. De eisen op mijn werk lagen hoog. Ik ben door de coaching veel positiever in mijn werk gaan zitten, heb een veel betere verhouding met collega’s en werkgevers. Ik kan nu meer van een afstand mijn werk en positie beoordelen. Als ik niet tevreden ben geef ik het eerder aan bij collega’s en werkgever. Ook mijn werkgever is positief: ik heb er nu zelfs uren bij gekregen. Lees het hele verhaal

“Ik benaderde Hanneke omdat ik me wilde oriënteren op ander werk, intern of extern. Hanneke heeft me geholpen om de rode draden te zien in mijn werk tot nu toe. Eigenlijk bleek dat er veel positieve kanten aan mijn werk waren.  Door de coachinggesprekken, oefeningen, rollenspellen en meditatie heb ik nu weer plezier in mijn werk en daar hebben mijn leerlingen en collega’s ook baat bij.”
Christine Dandois, docent. coach  en stagebegeleider  Albeda college Lees het hele verhaal.

Lees meer referenties.

hanneke_qualityNog twijfels of jij meer werkgeluk wilt?

 • Draai je cirkels in je gevoelens, gedachten en gedrag? Die energie kun je beter gebruiken.
 • In een gouden kooi kun je ook gelukkig zijn
 • Als jij je gelukkiger voelt, kun je ook anderen gelukkiger maken
 • Ik bied een niet-goed-geld-terug garantie
 • Waarom New Options Hanneke Dijkman? Klanten roemen de structuur en focus die ik breng, het inzicht in gedachtepatronen dat ze krijgen, de aandacht die ik geef,  het verheldering van eigen verantwoordelijkheid en de vele alternatieven die ik kan bedenken. Lees meer.

Ja, ik wil een gratis intakegesprek

E-mail

Voornaam

Wat gebeurt er als je op Verstuur klikt?

Je ontvangt een email om te bevestigen dat jij (en niet een computer) deze aanvraag hebt gedaan. Daarna ontvang je een email om een afspraak te plannen, ofwel op mijn kantoor in Rotterdam ofwel online (skype).

De intake is gratis en vrijblijvend. Als bonus ontvang je de nieuwsbrief van New Options for Professionals. Hiervoor kun je je altijd weer uitschrijven. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt.

 

 

 

 

 

zoekwoorden: werkgeluk, stress, leren, coaching, coach, loopbaan, loopbaanadvies, loopbaancoaching, functioneringsgesprek, beoordelingsgesprek, beoordeling, dossieropbouw