Mini cursus

quote appels wpMini cursus mentale conditie voor meer geluk bij werk vinden.

Een goede mentale conditie is essentieel bij geluk in het werk vinden. Daarom bied ik een gratis mini-cursus aan.

Hoe zou het zijn als je mentaal een betere conditie had?

Werk zoeken kan stressvol zijn. In de mini-cursus krijg je enkele handvatten om mentaal een betere conditie te krijgen.

Hoe werkt het?

  1. Je meldt je aan
  2. Je krijgt vijf dagen lang iedere dag een korte email met een opdracht
  3. Je ontwikkelt een betere mentale conditie.

Eenvoudig, zenvol en effectief. De mini-cursus omvat geen zitmeditatieoefeningen. Ze nemen weinig tijd in beslag en zijn verrijkend om te doen.

Het maakt niet uit

Of je al lang werk zoekt, of net begint. Of je nog werk hebt of niet. Of je al aan solliciteert of je nog aan het oriënteren bent. Of je wel of geen meditatie-ervaring hebt.

Wat is dat, mentale conditie?

De dagelijks vitaminen helpen je om mentaal meer flexibel te zijn: sneller herstel bij tegenslag, meer open staan voor nieuwe ideeën, makkelijker contacten leggen met meer mensen.

De opdrachten helpen tegelijkertijd bij mentale vasthoudendheid: meer focus op wat je echt belangrijk vindt, vasthouden aan wat je echt wilt.

Wat zeggen anderen ervan?

“Ik wil je bedanken en complimenteren met de opzet en aanpak van je minicursus: mentale conditie voor meer geluk bij werk vinden. Ik heb er aan meegedaan omdat ik wilde achterhalen met welke mentale conditie ik mijn eigen bedrijf wil laten groeien. Ik ben er veel mee opgestoken. Vanuit welke overtuigingen en patronen beschouw ik de wereld om me heen en wat betekent dat voor mijn eigen welbevinden. Waar kan ik meer flexibiliteit en waar meer vasthoudendheid gebruiken.

De wijze waarop je mij als deelnemer dagelijks kleine opdrachten meegaf en er de volgende dag kort op reflecteerde is mij zeer goed bevallen en kan ik iedereen, ook hen met weinig tijd, zeker aanbevelen. Vind het mooi dat je ook zenmeditaties aanbied.  Voor mij klopt dat ook en ik doe graag een keer mee met een zen-les.  “
Robbert Sedee, Kerngericht in Bedrijf

Klanten die coaching en/of zen bij me volgden zeiden:

  • “Door de gesprekken met Hanneke, de opdrachten en de zencursus heb ik zelfinzicht verworven, waardoor ik de juiste beroepskeuze heb kunnen maken.”
  • “Juist door de zen kan ik beter relativeren en in het moment leven.”
  • “Een kennismaking met zenmeditatie staat open voor wie dat wil…..maar is beslist een aanrader.”
  • “Rust en inspiratie, dat kan Hanneke niet alleen uitleggen en overbrengen, maar ook echt overdragen. Heel blij met zo’n leermeester!”
  • “Er kwamen vanuit het niets vragen in me op en even later gelukkig ook antwoorden en inzichten.”

Zie referenties en linkedin-aanbevelingen.

Ja, ik schrijf me nu in!

Schrijf je vandaag in en vanaf morgenochtend ontvang je vijf dagen lang korte inspirerende opdrachten.

E-mail

Voornaam

 

Wil je meer? Ga mediteren!

De mini-cursus kun je heel goed combineren met meditatie. Kijk op zen.nl/rotterdam voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

zoekwoorden:
outplacement, outplacementbureau, outplacement bureau, outplacement coach, loopbaancoach, loopbaanadvies, loopbaanadviseur, carriere coach, carrière coach, carrière, hoger opgeleiden, netwerkgesprek, netwerktraining, cursus netwerken, sollicitatiebrief, sollicitatiegesprek, zenmeditatie, zen coach, zenleraar, meditatie, outplacement Rotterdam, outplacement Dordrecht, outplacement Den Haag, outplacement Gouda, outplacement Breda, curriculum vitae, elevator pitch, assessement