Lezing of workshop

Graag geef ik ook in jouw organisatie of bij jou bijeenkomst een lezing of workshop. Eerder gaf ik al vele workshops en lezingen over werkgeluk binnen het werk en over het zoeken naar werk.

Referenties:

Workshop werkgeluk voor De Broekriem, Tilburg

Donderdagmiddag in Tilburg naar een zeer interessante en leerzame workshop geweest van De Broekriem, waar Hanneke Dijkman uitleg gaf over concrete stappen naar meer werkgeluk en -vise versa- daaraan gekoppeld persoonlijk geluk. Simpel, helder en doeltreffend mooi uitgelegd en ook toegepast middels oefeningen.

Door het inzicht wat ik hierbij heb ervaren, kan ik voortaan bewuster kiezen om en hoe effectiever en gelukkiger te worden, door te kiezen vanuit welke eigenschappen/gedachten/gevoel ik sturing ga geven aan mijn handelen en zijn. Mezelf (her-)vormen om daar te komen waar ik wil komen, door het inzicht welke eigenschappen ik daarvoor een prominentere plek en welke een minder prominentere plek in mijn zijn en handelen dien te geven.

Dank je wel Hanneke voor deze mooie en inspirerende middag!  Ik ben benieuwd naar je boek. Jouw methode is voor iedereen een aanrader en eye-opener.

Lucienne

Workshop werkgeluk voor NOLOC loopbaancoaches

De workshop werkgeluk heeft me in korte tijd op een speelse manier tot een verrassend inzicht gebracht en daarmee ruimte gemaakt voor een nieuwe oplossingsrichting. Terwijl ik voor mijn gevoel ‘gewoon lekker bezig’ was, zijn er toch belangrijke inzichten langsgekomen en heb ik bijzondere ontdekkingen gedaan. Tot besluit heb ik een aantal concrete en simpele acties opgeschreven, die ik zelf kan uitvoeren om mijn werkgeluk te vergroten. Met dank aan Hanneke voor haar kundige en liefdevolle begeleiding.

Ine Ruijfrok, Coachen met paarden

Hanneke weet verschillende methoden goed te combineren: van zen via voice dialogue naar loopbaancoaching. Ze doet dat op een rustige en prettige manier. Tijdens zo’n sessie realiseerde ik me dat ik al helemaal werkgelukkig ben.

Joke Tacoma, Tacomacoaching

rsi Workshop Werkgeluk voor RSI Vereniging

Dit was een onderdeel van de jaarlijkse dag voor vrijwilligers van de RSI vereniging. Reacties:

  • “Leuke manier om jezelf beter te leren kennen.”
  • “Ludieke kleurrijke workshop waardoor je met hulp van collega’s meer over jezelf leert. Heel positief.”
  • “Stilstaan bij jezelf brengt je verder in het leven.”
  • “Geleerd: wees blij met je positieve eigenschappen!”

Lezing werkgeluk bij kookworkshop voor Gezondheidscentrum Beverwaard

beverwaard“Voorafgaand aan een kookworkshop met de medewerkers van ons gezondheidscentrum  heeft Hanneke een lezing gegeven over werkgeluk. Dit deed ze op een leuke en creatieve wijze waarbij medewerkers actief werden betrokken bij het onderwerp.

Hanneke geeft inzicht in onze gedachten en heeft ons bewust gemaakt van hoe belangrijk het is om voor jezelf te bedenken wat nu echt gelukkig maakt. Niet alleen privé, maar ook op het werk. En ook vooral hoe we on zelf meer gelukkig kunnen maken met die dingen die we doen.”

Mieke van der Geest, Locatiemanager

Workshop bij Impact Hub Rotterdam

impacthublogo

“Hanneke heeft een erg goede voice dialogue sessie gedaan voor de Wake Up Hub, een activiteit iedere maandagochtend op de Hub om de week wakker en fris van start te gaan. Het heeft me inzicht gegeven in welke eigenschappen me verder helpen en welke me beperken in mijn werk. Ik ben er me teen mee aan de slag gegaan.”
Nynke Feenstra, The Hub, over de workshop ‘Aan de slag met een loopbaanvraag’ voor de Wake up Hub

“Door het vertrouwen dat Hanneke biedt, komen er stemmen van mezelf aan bod die ik maar zelden hoor. Door de heldere vragen van Hanneke hoor ik mezelf heldere antwoorden geven. Antwoorden waar ik meteen mee aan de slag kan. Dank je wel. ”
Mimi Slauerhoff over de workshop ‘Aan de slag met een loopbaanvraag’ voor de Wake up Hub

 

nolocWorkshop werkgeluk voor Kwaliteitskring De Hef van loopbaanprofessionals Noloc

Hanneke wisselde korte inleidingen over werkgeluk af met concrete oefeningen. Een praktische snelle manier van werken die ons inzichten leverde over subpersonen die meedenken en meepraten. Creatieve vorm van voice dialogue.

Dank je Hanneke!

Gudi Baars, Workspacecenter

hogeschoolrotterdam

Workshop Netwerken Hogeschool Rotterdam

“Hanneke heeft voor het keuzevak ‘Vrouw en Leidinggeven’ een workshop verzorgt voor studenten over netwerken. Op een speelse wijze liet zij studenten ervaren hoe groot het eigen netwerk eigenlijk al was. Hanneke is hierin origineel en vindingrijk.”
Carola Roos, Kerndocent managementvaardigen, Hogeschool Rotterdam

Workshop elevator pitch voor Centrum Ondernemen in Delfshaven (COID)

coid“De workshop was constructief, inspirerend, inzicht gevend. Ik ga mijn pitch afschrijven en uitproberen.”
Andrea Addink, Delft

“Ook leerzaam om zelf feedback te geven aan anderen, daardoor ga je ook over jezelf nadenken.  Ik ga hier zeker mee aan de slag, ook omdat ik daadwerkelijk mensen moet benaderen om de theatertour rond te krijgen. Eerst goed oefenen en bewuster nadenken over mijn verhaal.”
Mick Pouwe, Bongo Matik

Workshop Elevator pitch voor RMC

rmc“Ik vond het interessant om bepaalde onderdelen die ik miste in mijn pitch toe te passen. Ik ga de pitch uitproberen bij de eerst volgende mogelijkheden.”
Willem Russell, RMC

 

talentplusWorkshop Netwerkstrategie voor TalentPlus Den Haag

“Workshop erg nuttig. Verandering van vrijblijvend netwerken naar concentieus/gericht/gecontroleerd netwerken. Meest zinvol was confrontatie met jezelf en min of meer oefenen met elevator pitch en ontvangst kruiwagens.” Lex van Houte

“Ik ga op zoek naar mijn 50 kruiwagens en hen actief benaderen. Leerzame en goede stimulans om meer aan de slag te gaan met netwerken.” Rob Eichholtz

“Zo’n netwerkrondje moeten we vaker doen.” Edgar van den Berg

“Ik heb 10 actiepunten geformuleerd en inspiratie opgedaan om er mee aan de slag te gaan. Ik vond het waardevol om meer focus te krijgen in mijn doelstelling en meer structuur aan te brengen in mijn zoektocht.” Annet Delsman

Workshop netwerken en werkgeluk voor TalentPlus  Den Haag

Hanneke verzorgde voor TalentPlus Den Haag, met gasten uit R’dam en Leiden, een uitstekende workshop over 4 soorten netwerkgesprekken! Tevens gaf ze een TED-presentatie over hoe je je eigen werkgeluk kunt bevorderen. We kregen feedback over ons sollicitatie”gedrag” en -strategien, die zij onderzocht aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Al met al een zeer brede en complete workshop, uitstekend verzorgd en voorbereid, met aan het slot zelfs nog een waardebon cadeau voor korting op een Werkgeluk Weekend. Heel veel dank Hanneke!

Frits Knijff

Workshop elevator pitch voor Vrouwenwoensdag

Hanneke verzorgde een hele inspirerendvrouwenwoensdage avond over de elevator pitch in het kader van VrouwenWoensdag. Een zorgvuldig goed gestructureerd programma, waarin veel geoefend werd. Hanneke creëerde een positieve sfeer zodat we elkaar goede feedback konden geven. Ik waardeerde haar eerlijke en zinvolle opbouwende kritiek, zodat ik direct aan de slag kon.

Margreet Molenaar