Spiekbriefje

quote netwerken vraagSpiekbriefje netwerken op een event

Je bent op zoek naar werk en je hebt je aangemeld voor een event, bijvoorbeeld het Careerevent. Je komt de hal binnen en denkt nee! Wat moet ik tussen al die mensen? Allemaal werkzoekenden die net als ik weer een leuke uitdagende baan zoeken. Die allemaal bij die paar stands van werkgevers langsgaan en hopen dat we daar wat vinden….

Het kan ook anders!

  • Iedereen die hier rondloopt heeft een netwerk dat wellicht voor jou interessant is
  • Iedereen die hier rondloopt kan meer weten dan jij over een werkterrein, sector, organisatie waar jij aan de slag wilt
  • Jij hebt waardevolle kennis en kennissen die nuttig kunnen zijn voor anderen.

Maar hoe maak je een zinvol contact met een andere bezoeker?

Daarvoor heb ik het Spiekbriefje netwerken op events ontwikkeld. Met het Spiekbriefje netwerken op events leg je contacten die zinvol zijn. Je gaat naar huis met contactgegevens van mensen die voor jou nuttig zijn op je zoektocht naar werk. Je gaat naar huis met een tevreden gevoel. Thuis weet je de gelegde contacten verder op te pakken.

Ja, ik wil zo’n Spiekbriefje netwerken op events!

Wil je het Spiekbriefje netwerken op events ontvangen? Vul hieronder je gegevens in. Als bonus ontvang je de nieuwsbrief van New Options for Professionals. Daarvoor kun je je altijd makkelijk afmelden.

E-mail

Voornaam

Waarom werkt het Spiekbriefje netwerken op events?

Twijfel je nog? Het Spiekbriefje netwerken op events is gebaseerd op de beste boeken en onderzoeken over netwerken naar werk én op de jarenlange ervaring van New Options/Hanneke Dijkman en de vele klanten die ze al coachte naar werk. Probeer het eens uit! Of lees de referenties van klanten, of de aanbevelingen op Linkedin.

Careerevent 10 en 11 oktober met gratis half uur coaching door New Options

Met het Spiekbriefje netwerken op events ben je uitstekend voor bereid voor het Careerevent van 10 en 11 oktober 2013. Aanmelden kan gratis. Op 11 oktober is New Options de hele dag aanwezig op het Coachingscenter. Je kunt daar terecht voor een half uur gratis coaching. Dus ik hoop tot ziens!

 

 

 

zoekwoorden:
outplacement, outplacementbureau, outplacement bureau, outplacement coach, loopbaancoach, loopbaanadvies, loopbaanadviseur, carriere coach, carrière coach, carrière, hoger opgeleiden, netwerkgesprek, netwerktraining, cursus netwerken, sollicitatiebrief, sollicitatiegesprek, zenmeditatie, zen coach, zenleraar, meditatie, outplacement Rotterdam, outplacement Dordrecht, outplacement Den Haag, outplacement Gouda, outplacement Breda, curriculum vitae, elevator pitch, assessement