Vijf jaar outplacement en loopbaancoach!

2 april borrelOp 1 april 2008 (geen grap) was mijn eerste werkdag als full time zelfstandig coach. Om dat te vieren nodig ik je van harte uit voor een borrel:

  • Dinsdag 2 april van 16 tot 19 uur
  • Op The Hub, Heemraadssingel 219, 3023 CD Rotterdam. In het café op de begane grond
  • Leuk als je iemand meeneemt! Geef je dat aan via onderstaand formulier?
  • Aanmelden vooraf gewenst, VOL = VOL. Graag aanmelden uiterlijk vrijdag 29 maart.

Aanmelding graag via onderstaand formulier

E-mail

Voornaam

Achternaam

Ja ik kom 2 april!:


Opmerkingen

tom geme faculty of forestry

Cadeautjes zijn natuurlijk niet nodig

Wil je toch iets geven, dan zou ik een bijdrage aan de studie van Tom Geme zeer waarderen. Tom is een student aan de Faculty of Forestry & Nature Conservation. Dat was hij nog niet toen ik in 2003 voor het eerst van hem hoorde. Hij zat toen op de basisschool in een krottenwijk in Kampala, Uganda. Hij was de beste in zijn klas, maar omdat zijn moeder geen werk meer had, leek het erop dat hij van school moest.

Ik heb toen een groep sponsors weten te vinden, familie, vrienden, kennissen, kennissen van kennissen etc die ieder een bijdrage leveren. Van € 5 tot 10 per maand, tot eenmalig € 250, alles is van harte welkom. Zoals dat gaat met dit soort acties komen er sponsors bij en vallen er sponsors af.

Een gift is dus van harte welkom! Eenmalig of vaker. Je ontvangt dan ook een paar keer per jaar een email met de financiele verantwoording en nieuws van Tom. Een spaarpot staat klaar 2 april op The Hub.  Nieuwsgierig naar Tom? Ga naar zijn Linkedin-profiel.