Webinar 14 februari: Ben je klaar voor nieuw werk dat naar je zin is?

quote structuurBreng structuur in je zoektocht naar werk

Hij staat al een tijdje op mijn site, de man met het vraagteken en de check. Hij roept je toe: Ben je klaar voor nieuw werk dat naar je zin is? Je vult je email adres in en krijgt de checklist toegestuurd.

Maar wanneer ben je eigenlijk klaar voor nieuw werk?

  • Als de stoom van kwaadheid over je vorige baan uit je oren is verdwenen?
  • Als je alle afleveringen van je favoriete soap hebt bekeken?
  • Als je cv is opgepoetst met de laatste tips van het UWV of uit Intermediair?
  • Als je een assessment hebt doorlopen?
  • Als je een paar maanden hebt genoten van het thuis zijn en je kinderen vragen wanneer je weer aan het werk gaat?
  • Als je iedereen hebt verteld dat je weer aan het werk wilt?

Hoe het ook gaat, op een dag besluit je: nu ga ik het serieus aanpakken

En dan? Velen beginnen met het zoeken van vacatures op internet. Of met het aanvullen van hun c.v. Ze doen een cursus Linkedin. Ze kopen het boek “Welke kleur heeft je parachute?” en komen tot pagina 33 van de 320 pagina’s. Ze bellen eens met een oud-collega. En dan?

Zelf zat ik ook zo thuis nadat ik terug was gekomen uit Afrika in 1997. Gelukkig kwam ik na wat mislukte sollicitaties bij Peter de Bruin. Hij bracht structuur in mijn zoektocht. Die structuur leer ik nu aan klanten, aangevuld met mijn eigen ervaring en resultaten uit onderzoeken.

Je kunt ervoor kiezen om een structuur te volgen bij het zoeken naar werk

In het Webinar Ben je klaar voor nieuw werk dat naar je zin is? leer je hoe je een structuur kunt kiezen bij het zoeken naar werk. Aan de hand van de checklist Ben je klaar voor werk da naar je zin is? kijken we wat je sterke punten zijn in deze zoektocht en waar je zaken kunt verbeteren. Een deelnemer aan het zelfde webinar op 14 februari 2014:

Esther de Groot“Ik heb veel opgeschreven tijdens het webinar. Zoals Kaizen stappen. Ik kende deze term niet. Het is ook waar ik mee bezig ben. Ik vond het ook herkenbaar dat je zei dat je alles moet zien als een leerproces. Zo zie ik dat ook. Heel erg bedankt voor je tips.”
Esther de Groot

Ook coachingsklanten profiteren van de structuur die ik weet aan te reiken:
“Na maanden solliciteren begon de moed in mijn schoenen te zakken. Toen kwam ik op het spoor van de New Options Werkcirkel. Het bleek dat solliciteren leuk KAN zijn. Ik vond er noodzakelijke, nuttige en bruikbare informatie, op een gestructureerde wijze. Je start met een zelfonderzoek, doet inspirerende en leuke oefeningen, netwerkt via social media. Met tips over sollicitaties en met begeleidende gesprekken is het me al gelukt om opgenomen te worden in een interessante pool van managers!.”

Een manager zorg met meer dan vijftien jaar ervaring in binnen- en buitenland.

wilma eleveld“De rijke en goed verzorgde instrumenten (nu verwerkt in de New Options Werkcirkel HD) die Hanneke biedt, gaven houvast bij het ordenen van mijn dagindeling en het komen tot acties om werk te vinden. Dat mijn inspanningen en haar begeleiding op mijn 52 jarige leeftijd hebben geleid tot het vinden van een baan, vormde de kroon op onze moeite: klasse!”
Wilma Eleveld

Lees meer referenties.

Doe mee met het interactief Webinar op vrijdag 14 februari

Je bent van harte welkom op het interactieve webinar op vrijdag 14 februari van 13.30 tot 14.15 uur. Ik vertel daarin hoe ook jij structuur kunt brengen in je zoektocht. Zodat je stap voor stap werkt naar nieuw werk dat naar je zin is. Ik zal tijdens het webinar ook een paar vragen stellen aan deelnemers, om maximaal op jouw situatie in te spelen. Ook is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Bonus: mooie aanbieding

Deelnemers aan het webinar krijgen een mooie aanbieding voor de New Options Werkcirkel.

Nu al aan de slag? Vul de checklist in!

Wil je al een eerste stap maken om te kijken hoe jouw zoektocht er tot nu toe uit ziet? Vraag dan de checklist aan, zie de rechterkolom van je scherm. Heb je al vragen? Die kun je kwijt in de checklist zelf. Zet er bij dat je mee doet aan het webinar en ik zal proberen ze (anoniem) te behandelen.

Maximaal 25 deelnemers, dus schrijf je nu in! Vol = vol

Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus meld je nu aan! Vol = vol. Ik heb voorlopig geen plannen om dit webinar te herhalen. Voordelen van een webinar zijn dat je het kunt volgen waar je ook bent. Gebruik een laptop, je i-pad, of je smartphone! Ook via de telefoon inbellen is mogelijk. Je mist dan wel de bijbehorende beelden.

Let op: er wordt geen opname nagezonden, dus ben je niet bij het webinar, dan mis je het.

Er is een maximum van 25 deelnemers, voor deelname hanteer ik de volgorde van inschrijving. Dus schrijf je NU in! Ben je verhinderd, dan graag een seintje zodat een ander in jouw plaats kan deelnemen. Ik maak geen opname, dus doe echt mee op vrijdag 14 februari. Kun je 14 februari niet? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je aankondigingen voor volgende webinars.

Ja, ik doe mee aan het webinar

E-mail

Voornaam